AirTime lanceert nieuwe website Herzog Medical

Herzog

Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van Therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Air-Time Media heeft voor Herzog Medical een nieuwe website gemaakt met een compleet nieuwe uitstraling waarbij het gebruik van Social Media kanalen is geïntegreerd.

Tevens is er divers videomateriaal te bekijken waar diverse sporters en/of deskundige artsen en fysiotherapeuten de werking van de compressiekousen bevestigen. Daarnaast is er kritisch gekeken naar het optimaliseren van zoekwoorden Google Analytics en is er advies gegeven over hoe er extra verkeer naar de website gegenereerd kan worden. Het eindresultaat is een dynamische website voor de doelgroep topsporters. waarbij op de hoogte worden gehouden van diverse sportevenementen. Niet alleen via de website, maar ook door een perfecte samenhang met het zakelijke gebruik van Twitter en Facebook.

herzogmedical.com

10.06.2011. 08:54

Er is nog geen reactie achtergelaten.

Reageer!

* = verplicht veld

:

:

:


8 + 9 =

Panasonic JVC Blackmagic Design HD Quicktime Sony Panasonic Varicam Adobe Software Apple ©2010 Air-Time, design by Smekkel, hosting by SurfHost.