HD corporate video NVMBR

verkeer raakt ook jou!Julius Media Producties uit Kampen benaderde air-time.tv voor co-productie van een corporate-video van de Nederlandse Vereniging Medische Beeldvorming en Radiotherapie (NVMBR). Eind september en begin oktober zijn samen met Julius Hartman met de Panasonic VariCam opnamen gemaakt in het AMCL te Leiden en het St. Antonius ziekenhuis te Nieuwegein. De faciliteiten en ondersteuning worden verzorgd door air-time.tv.

In de video wordt de beroepsgroep in de praktijk in beeld gebracht. In de zorg volgen technische ontwikkelingen zich in hoog tempo op. Bijvoorbeeld de MRI-scan, CT-scan en nucleaire onderzoeksmethoden zijn een aantal deelgebieden die in de video onder de aandacht worden gebracht. Momenteel wordt er door air-time.tv en Julius Media Producties gewerkt aan de montage en vormgeving. De mastering naar SD en HD blu-ray zal half oktober worden afgerond en daarna wordt de video gepresenteerd aan vertegenwoordigers van de NVMBR en hun leden.

website NVMBR 

07.10.2008. 23:30

Er is nog geen reactie achtergelaten.

Reageer!

* = verplicht veld

:

:

:


9 + 7 =

Panasonic JVC Blackmagic Design HD Quicktime Sony Panasonic Varicam Adobe Software Apple ©2010 Air-Time, design by Smekkel, hosting by SurfHost.