Mega kookles op Heliomare

Onder leiding van Michelinsterrenchef Michel van der Kroft van Restaurant 't Nonnetje in Harderwijk, hebben maandag 30 maart 440 medewerkers van Helioskoop het record van 's werelds grootste kookles van Pieere Wind verbroken.

Dit gebeurde tijdens een studiedag van Helioskoop, de stichting van scholen voor speciaal (voortgezet) onderwijs en ambulante begeleiding van Heliomare. Tijdens de kookles konden alle medewerkers de verrichtingen van de chef-kok via een twee camera registratie op een groot beeldscherm volgen en waren er diverse souschefs om te hulp te schieten. Op het menu stond een Panzanella, een Toscaanse maaltijdsalade naar een recept van Van der Kroft met pure, gezonde, regionale en biologische ingrediënten. Notaris Frank de Vries, burgemeester Han van Leeuwen, Wil de Kort, Anton Koopman en Ton de Weger waren verantwoordelijk voor het controleren van de regels voor het behalen van de recordpoging.

website Heliomare

24.04.2009. 12:54

Er is nog geen reactie achtergelaten.

Reageer!

* = verplicht veld

:

:

:


4 + 5 =

Panasonic JVC Blackmagic Design HD Quicktime Sony Panasonic Varicam Adobe Software Apple ©2010 Air-Time, design by Smekkel, hosting by SurfHost.