Onthulling nieuw logo Revius Wijk

WIJK BIJ DUURSTEDE- In samenwerking met PenningsMedia heeft Air-Time.tv een promotiefilm gecreëerd voor de middelbare school Revius Lyceum De Wijk. Het onderwerp: presentatie van een nieuw logo.

Revius is een school die continu aan het vernieuwen is. Op weg naar de bouw van het nieuwe schoolgebouw krijgt Revius Wijk een totaal nieuwe uitstraling. Niet alleen een compleet andere architectuur, maar ook een frisse nieuwe website en een daarbij passend logo. Directeur Gemke Schrakamp: "De nieuwbouw  is opgebouwd uit verschillende leerhuizen. Het was logisch om daarbij ook een nieuw logo te laten ontwikkelen wat bij ons onderwijs past." Grafisch ontwerper André van Zwieten: "De onthulling van het logo symboliseert een nieuwe start."Op de laatste dag van het schooljaar werd het nieuwe school logo onthuld, door een puzzel van tachtig stukjes in elkaar te zetten. De puzzel is van bovenaf gefilmd met een camera die loodrecht boven het logo hing, waardoor in een timelaps van twintig seconden het logo ontstaat.

penningsmedia.com

17.08.2011. 17:42

Er is nog geen reactie achtergelaten.

Reageer!

* = verplicht veld

:

:

:


4 + 5 =

Panasonic JVC Blackmagic Design HD Quicktime Sony Panasonic Varicam Adobe Software Apple ©2010 Air-Time, design by Smekkel, hosting by SurfHost.