Sail Kampen te zien op Kampen Compleet

Kampen CompleetDe nieuwe webportal Kampen Compleet is on air! Speciaal voor alle Kampenaren heeft Air-Time een videosfeerverslag gemaakt van Sail Kampen. Bezoekers van www.kampencompleet.nl kunnen een 10 minuten durend filmpje bekijken. Zowel de website als de streaming video is door Air-Time geproduceerd en in samenwerking met M&N Marketing uit Kampen tot stand gekomen. Tijdens het paasweekend streken bezoekers vanuit alle windstreken neer in de oude Hanzestad. De vierde editie van Sail Kampen ging voortvarend van start. Het officiële startschot werd gegeven door Erica Terpstra en de kersverse burgemeester van Kampen Bort Koelewijn. Het was gezellig druk rondom de binnenstad. Naar schatting hebben meer dan 200.000 mensen het maritieme evenement bezocht. Op tweede paasdag werd afgesloten met een spetterend vuurwerk. Speciaal voor de bezoekers van Kampencompleet die nog even willen nagenieten, is hier het exclusieve sfeerverslag te zien van het evenement.

kampencompleet.nl

Reacties (0) 24.04.2010. 13:06

De zomer begint goed bij Genietend Nederland

Genietend NederlandGenietend Nederland is een snelgroeiende uitgever van een gratis, glossy stadsmagazine. In de stadsgebonden magazines vind je maandelijks allerlei leuke informatie over culturele activiteiten, winkelen, uitgaan en recreatie. Afwisselend aangevuld met tips & trends, recepten, interviews, evenementenagenda, horoscoop, prijsvraag en puzzel, en vele andere zaken waar u volop van kunt genieten… Het magazine wordt gedrukt op een hoogwaardige kwaliteit papier, in een opvallend, kleurrijk & makkelijk zakformaat. Air-time verzorgt voor Genietend Nederland de website en de opmaak van Amsterdam Geniet. Reeds verschenen edities zijn op de website te bekijken. 

genietendnederland.nl

Reacties (0) 08.04.2010. 17:17

Nu verkrijgbaar Ananda Chocolate

Ananda ChocolateAnanda Chocolate werd in de week voor kerst geïntroduceerd bij het Nederlandse publiek in Ekoplaza Den Haag, ’s lands grootste biologische supermarkt. De milieubewust winkelende Hagenaars vonden de uitstraling en het ontwerp van de verpakking van deze 100% in Ecuador-vervaardigde reep erg mooi. Ook waren zij blij verrast dat zelfs de binnenverpakking biologisch afbreekbaar is (”Waarom wordt dat niet bij alle chocolade gedaan?”)

Ondanks de vertraging van de boot uit Ecuador, en ondanks de sneeuwval in Nederland, werd de lancering een enorm succes. Airtime realiseerde voor Amigo's international de vormgeving en levendige flash website. Heb je trek of wil je meer weten over Ananda chocolate bezoek dan de website via de link.

anandachocolate.nl

Reacties (0) 12.01.2010. 22:57

Glazen huis Noordwijk live RTV Nens

Het Glazen huis Nens TVDe kerst van 2009 was een spannende periode in Noordwijk en Noordwijkerhout. In opdracht van RTV Nens verzorgde Air-time de live televisie-uitzending voor het glazen huis in Noordwijk. De DJ’s Willem van Leeuwen, Dennis Salman en Jim van der Deijl wisten in de dagen voorafgaand aan de kerst de 72 uur vol te maken en in totaal een bedrag van  70.000 euro op te halen voor het goede doel. Dit bedrag gaat naar de stichting Ontwikkelingssamenwerking Noordwijk die met het geld scholen in Burkino Faso weer geschikt maakt voor onderwijs. Op de woensdagavond  werden door de lokale bevolking geschonken diensten en spullen geveild aan de hoogste bieder. Gedurende de drie dagen waren er maar liefst 23 optredens. Voor omroep Nens was de 72 uur live durende uitzending op tv, radio en via een stream op website een technisch nog nooit vertoond hoogstandje. Wij hebben de Panasonic MX-50 ingezet met diverse camera’s en een TV zender en ontvanger geplaatst van HFprints uit Lelystad.

nens.nl

Reacties (0) 07.01.2010. 22:18

Panasonic JVC Blackmagic Design HD Quicktime Sony Panasonic Varicam Adobe Software Apple ©2010 Air-Time, design by Smekkel, hosting by SurfHost.