HD corporate video NVMBR

verkeer raakt ook jou!Julius Media Producties uit Kampen benaderde air-time.tv voor co-productie van een corporate-video van de Nederlandse Vereniging Medische Beeldvorming en Radiotherapie (NVMBR). Eind september en begin oktober zijn samen met Julius Hartman met de Panasonic VariCam opnamen gemaakt in het AMCL te Leiden en het St. Antonius ziekenhuis te Nieuwegein. De faciliteiten en ondersteuning worden verzorgd door air-time.tv.

In de video wordt de beroepsgroep in de praktijk in beeld gebracht. In de zorg volgen technische ontwikkelingen zich in hoog tempo op. Bijvoorbeeld de MRI-scan, CT-scan en nucleaire onderzoeksmethoden zijn een aantal deelgebieden die in de video onder de aandacht worden gebracht. Momenteel wordt er door air-time.tv en Julius Media Producties gewerkt aan de montage en vormgeving. De mastering naar SD en HD blu-ray zal half oktober worden afgerond en daarna wordt de video gepresenteerd aan vertegenwoordigers van de NVMBR en hun leden.

website NVMBR 

Reacties (0) 07.10.2008. 23:30

Van huis naar Zwartsluis

verkeer raakt ook jou!'Van huis naar Zwartsluis' is de werktitel van het project voor verkeersveiligheid van de leerlingen van het Agnieten College in Zwartsluis. In dit project wordt een verkeersfilm gemaakt waarin de leerlingen van het Agnieten College zelf de hoofdrol vervullen. Ook aan het totstandkomen van het script hebben de leerlingen actief deelgenomen. De gevaarlijke punten die zij onderweg tegenkomen zijn dan ook terug te zien in de film. Air-time.tv heeft aantal sketches opgenomen waarin het gevaarlijke rijgedrag van de jongeren op een humoristische manier naar voren wordt gebracht. Thema's die naar voren komen zijn telefoneren op de fiets, fietsen in een grote groep en het gebruik van een mp3-speler. De sketches worden afgewisseld met ervaringen van leerlingen en een aantal gouden tips voor de nieuwe brugklassers.

verkeer raakt ook jou!De opnamen zijn inmiddels afgerond. Momenteel wordt er gewerkt aan de montage en de vormgeving. De getalenteerde striptekenaar Meinder Buynink is bezig om een aantal illustraties te maken die in de film verwerkt gaan worden. De film wordt voor het eerst vertoond in de introductieweek van het nieuwe schooljaar. Alle brugklassers van het Agnieten College gaan dan aan de slag met het verkennen van de route van huis naar school. Het maken van de film is mogelijk gemaakt door de Gemeente Zwartewaterland.

fotoverslag

Reacties (0) 01.08.2008. 02:48

Torentje op Huize Remotus


Huize Remotus, gelegen op de hoek van het Westeinde met de Hoogweg in Noordwijkerhout, wordt momenteel geheel gerestaureerd. De afgelopen decennia stond Remotus bekend als ‘Het Parkhotel’, en was jarenlang als pension in gebruik. In 2001 werd het toen leegstaande pand gekocht door Harrie Vink, ook eigenaar van het voormalige hotel Dijk en Burg tegenover Remotus. Vink liet het landhuis Dyckenburch in oude luister herstellen en betrok het huis eind 2006. Het Parkhotel moest van de gemeente Noordwijkerhout eigenlijk worden afgebroken. Maar uit onderzoek bleek dat Huize Remotus een bijzondere architectuur heeft, waarop Vink besloot ook dit pand compleet te restaureren. Naar verwachting zal Huize Remotus in de zomer van 2009 worden geopend.

Afgelopen donderdag 26 juni was een memorabel moment. Het nieuwe torentje werd onder grote belangstelling geplaatst, door niemand minder dan de heer Vink zelf. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Harrie Vink, onder toeziend oog van de kraanmachinist, het torentje op het dak gehesen. Air-time.tv heeft van deze gebeurtenis een nieuws-item geproduceerd voor verschilende regionale en lokale media. Air-time.tv is nauw betrokken bij de promotie en andere ontwikkelingen van Huize Remotus en landgoed Dijckenburch in Noordwijkerhout.

historisch artikel over Remotus

Reacties (0) 01.07.2008. 21:26

Volgende maand laatste Dijkjournaal Noordwijk

Noordwijk is een van de zwakke plekken langs de kust. Om dat probleem te verhelpen wordt een dijk in het duin aangelegd. Het strand is ruim een half jaar dicht vanwege de werkzaamheden. Het project "Dijk in Duin" wordt door air-time.tv vanaf augustus 2007 tot mei 2008 in samenwerking met Nens in beeld gebracht met het Dijkjournaal. Dit maandelijkse programma met alle ins en outs over de werkzaamheden wordt uitgezonden op de lokale zender Nens. Het Dijkjournaal is elke laatste donderdag van de maand te zien tijdens de tv-avond van Nens. Webversies zijn te bekijken via onderstaande link naar de website van Nens. De Panasonic VariCam wordt ingezet voor alle opnamen. Een aantal technische handelingen wordt gefilmd op 720P60 zodat waarvan daarna superslomo's worden gemaakt die in het Dijkjournaal worden verwerkt.  

rtvnens.nl

Reacties (0) 07.04.2008. 02:46

Panasonic JVC Blackmagic Design HD Quicktime Sony Panasonic Varicam Adobe Software Apple ©2010 Air-Time, design by Smekkel, hosting by SurfHost.