Het Project "De kern gezond"

Het Project NoordwijkDe kern van Noordwijk Binnen gaat flink op de schop. Op een groot aantal plaatsen is de Gemeente Noordwijk bezig met de de uitvoering van het project "De kern gezond".       Voor de kern van Noordwijk Binnen is een visie opgesteld voor de komende bouwplanontwikkelingen en inrichtingsplannen. Uitgangspunt is de historische authenticiteit van de kern, zoals is te lezen in de Toekomstvisie 2025 voor Noordwijk. Samen met RTVNens en de Gemeente Noordwijk is een informatie video geproduceerd, waarin de omvang van het project in kaart wordt gebracht vanuit historisch perspectief.

Brochure Gemeente Noordwijk

 

Reacties (0) 06.04.2008. 01:23

Registratie Masha Bijlsma Superband Bimhuis

Masha BijlsmaDe Masha Bijlsma Superband kiest Airtime om de nieuwe promo dvd te ontwikkelen. Voor het optreden in het Bimhuis in Amsterdam met saxofonist Tony Lakatos is gekozen voor een 2-camera registratie. Momenteel worden de beelden gemonteerd en is begonnen met het ontwerpen van de DVD.. Kijk voor voorbeelden op onze site onder samples. Voor meer informatie over De Masha Bijlsma Superband:

www.leeuwjazz.nl

Reacties (0) 07.02.2008. 14:52

<< Eerste < Vorige [5 / 5] Volgende > Laatste >>
Panasonic JVC Blackmagic Design HD Quicktime Sony Panasonic Varicam Adobe Software Apple ©2010 Air-Time, design by Smekkel, hosting by SurfHost.