Web

Air-Time biedt een breed aanbod van webdiensten. Wij ontwerpen en realiseren websites en webportals voor verschillende doeleinden. Wij maken zowel gebruik van Java, PHP als Flash en CMS systemen. Afhankelijk van het doel en de opzet van de website of portal beoordelen wij in het aanvangstadium welke technieken geïntegreerd dienen te worden om het gewenste doel te bereiken. Omdat wij ook videodiensten verzorgen is onze specialisatie "Video for the Web". Wij bekijken hoe bedrijven en instellingen video en Internet kunnen gebruiken om hun dienstverlening en website te verbeteren.

Google 3d

Een relatief nieuwe dienst is het modelleren van gebouwen en objecten voor het gratis toegankelijke Google Maps. De groep van honderden miljoenen gebruikers wereldwijd groeit dagelijks en de ontwikkelingen volgen elkaar in duizelingwekkend tempo op. Het is als instelling of bedrijf steeds belangrijker om aanwezig, vindbaar en bereikbaar te zijn op het Internet. Wij kunnen bijvoorbeeld uw monumentaal pand, restaurant, hotel of pretpark op Internet er net zo picobello uit laten zien als in het echt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

model1
Bouw : Impressie voor aanvraag bouwvergunning.
model1
Architectuur: Huize Remotus  Noordwijkerhout.

Historie:Middeleeuwse gebouwen en objecten in de Hanzestad Kampen.
Panasonic JVC Blackmagic Design HD Quicktime Sony Panasonic Varicam Adobe Software Apple ©2010 Air-Time, design by Smekkel, hosting by SurfHost.