Evenementen

Sail Kampen 2010

Met Sail Kampen was het gezellig druk rondom en in de binnenstad van de oude Hanzestad Kampen. Naar schatting hebben meer dan 200.000 mensen het maritieme evenement bezocht. Op tweede paasdag werd afgesloten met een spetterend vuurwerk. Dit sfeerverslag is exclusief te zien geweest ter promotie van de nieuwe webportal Kampencompleet
 

Informatief/Educatief

ISG Arcus 2009

    ISG Arcus
Een informatieve video gemaakt samen met de leerlingen van het Arcuscollege in Lelystad. Een kijkje achter de schermen van de kleurrijke school. Deze video is gebruikt ter promotie op de open dag en de trailer was een week voor de open dag te zien op Streetcaster; een groot scherm in Lelystad vlakbij het station. Van deze video van ca 15 minuten is dit fragment beschikbaar.

Dijkjournaal 2008

Het maandelijkse Dijkjournaal over het project kustversterking Noordwijk is gemaakt in samenwerking met RTV NENS. Alle 8 de afleveringen uit 2007-2008 zijn hier volledig te zien.

DijkJournaal 1Dijkjournaal 2
Dijkjournaal 3
 Dijkjournaal 01
 Dijkjournaal 02 Dijkjournaal 03

Dijkjournaal 04Dijkjournaal 5Dijkjournaal 6
 Dijkjournaal 04 Dijkjournaal 05 Dijkjournaal 06

Dijkjournaal 7Dijkgraaf Journaal 8 
 Dijkjournaal 07 Dijkjournaal 08 

Theater

Moby Dick

Op het strand van Noordwijk vond in de zomer van 2009 de Nederlandse première van de muziektheatervoorstelling ‘Moby Dick…. Hooglied voor een Walvis’ plaats.
Een door ‘KunstKlank’ zorgvuldig opgebouwde traditie van muziektheater aan de kust moet in deze ambitieuze productie haar voorlopig hoogtepunt vinden.
 
Panasonic JVC Blackmagic Design HD Quicktime Sony Panasonic Varicam Adobe Software Apple ©2010 Air-Time, design by Smekkel, hosting by SurfHost.